Home » Peaky Blinders-schilderij

Peaky Blinders-schilderij

Een Peaky Blinders-schilderij is helemaal van deze tijd. De serie, die gebaseerd is op een criminele bende, is razend populair. Vandaar ook dat het mogelijk is om een schilderij hiervan bij onze webshop te bestellen. Dit schilderij is perfect als blikvanger in bijvoorbeeld uw huiskamer, slaapkamer of andere gewenste plek.  

Wilt u gerichter zoeken naar wat bij u past?

Gratis verzending

✔ Garantie op kleurechtheid

✔ Wekelijks nieuw aanbod

Bekijk enkele producten

Een Peaky Blinders-schilderij als verrijking uw interieur

Het Peaky Blinders-schilderij is een afbeelding die verwerkt is op aluminium (Dibond) van drie millimeter dik. Ook de geborstelde variant is voor deze schilderijen beschikbaar. Daarnaast is het mogelijk om het Peaky Blinders-schilderij te verkrijgen op plexiglas van hoogwaardige kwaliteit van vijf millimeter dik. De schilderijen zijn van een liggend formaat en zijn een ware blikvanger voor uw interieur.

Schilderij in woonkamer

Dibond schilderijen in verschillende formaten

Het Peaky Blinders-schilderij is te bestellen in afmetingen van 60 x 40 centimeter tot en met 180 x 120 centimeter. De levertijd van deze Dibond schilderijen bedraagt drie tot vijf werkdagen voor de kleine formaten en vijf tot zeven werkdagen voor de grotere formaten. De schilderijen worden allemaal geleverd met een blindophangsysteem. Bij dit schilderij is het tevens mogelijk om tegen een meerprijs te kiezen voor een luxe aluminium ophangframe.

Bestel uw eigen schilderij voor aan de muur

Naast de Peaky Blinders-schilderijen is het uiteraard ook mogelijk om bij Black Art Design andere creaties voor aan de muur te bestellen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan mooie wanddecoratie met dieren, wanddecoratie met prachtige bloemen of mooie body art-creaties. Daarnaast bieden wij ook diverse schilderijen aan op onze recyclepagina. Hier vindt u schilderijen tegen een lagere prijs. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door een e-mail sturen naar info@blackart.nl of  door te bellen naar +31 6107 815 63.