Home » Glasschilderijen

Glasschilderijen

Vind bij ons de mooiste glasschilderijen voor bij uw interieur. Deze schilderijen zijn ware pronkstukken voor aan de muur. Door de heldere kleuren en het scherpe beeld trekken deze schilderijen direct de aandacht en maken ze op iedereen een diepe indruk.

Wilt u gerichter zoeken naar wat bij u past?

Gratis verzending

✔ Garantie op kleurechtheid

✔ Wekelijks nieuw aanbod

Bekijk enkele producten

De mooiste glasschilderijen voor bij uw interieur

De glasschilderijen uit onze webshop zijn prachtige kunstwerken met daarop een foto geprint. De foto heeft een hoge resolutie en wordt vaak geprint op Plexiglas. Doordat de achterkant van het glasschilderij met wit is afgewerkt, schijnt het schilderij dat u gaat kopen niet door. Omdat de foto op Plexiglas is gedrukt, is de ondergrond heel helder. Hierdoor springen de kleuren van de afbeelding er helemaal uit op het glasschilderij dat u van plan bent om te gaan kopen.

Schilderij in woonkamer

Ontdek de voordelen van glasschilderijen

De glasschilderijen die te koop zijn bij Black Art Design zijn UV-werend. Dit betekent dat de glasschilderijen door uv-stralingen niet verkleuren. Hierdoor is het ook mogelijk om de glasschilderijen buiten op te hangen. De diepte en de prachtige glans van de schilderijen is wat de kunstwerken zo spectaculair maakt. Door deze effecten springen de lijnen er helemaal uit. Een glasschilderij kopen is nog nooit zo leuk geweest! Bekijk de verschillende soorten en maten in onze galerij. Zo lopen de ontwerpen van het glasschilderij dat u bij ons kunt kopen uiteen van Plexiglas-schilderijen met een vrouw, tot Plexiglas-schilderijen met dieren.

Wilt u een eigen glasschilderij kopen? Bestel snel online!

Wilt u een glasschilderij kopen? Ons gehele aanbod is in onze wanddecoratiewebshop terug te vinden. Bekijk het complete aanbod, plaats direct uw bestelling online en profiteer van een snelle levering. Voor vragen of verdere informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 6107 815 63 of een e-mail te sturen naar info@blackart.nl.