Home » Dibond schilderij

Een Dibond schilderij

Bij Black Art Design bestelt u een prachtig Dibond schilderij. Dibond is een plaat van drie of vier millimeter dik. Het materiaal bestaat voor 90% uit kunststof met daarover een dun toplaagje aluminium. De kunststof is zachter dan het aluminium, waardoor de platen makkelijk te buigen zijn. Ze worden onder andere veel gebruikt voor reclameborden en zuilen. De fantastische gallery art is online te bestellen bij Black Art Design.

Wilt u gerichter zoeken naar wat bij u past?

Gratis verzending

✔ Garantie op kleurechtheid

✔ Wekelijks nieuw aanbod

Bekijk enkele producten

Een Dibond schilderij met een polyethylene kernlaag

Een Dibond schilderij is eigenlijk een sandwichplaat opgebouwd uit drie lagen. Binnenin de aluminium laag bevindt zich namelijk ook nog een polyethylene kernlaag. Bij een Dibond schilderij is het heel belangrijk dat u de plaat niet per ongeluk laat vallen of ergens tegenaan stoot. Doordat de toplaag zo gemakkelijk buigt kan de plaat namelijk zeer scherp zijn.

Schilderij in woonkamer

Een schilderij met veel voordelen

Een Dibond schilderij brengt vele voordelen met zich mee. Zo is de kwaliteit van het schilderij niet alleen heel goed, maar is het ook nog eens weer-, wind- en temperatuurbestendig, net als de glasschilderijen. Dit zorgt ervoor dat uw Dibond schilderij niet verkleurt wanneer het heel hard regent of de zon heel fel schijnt. Om deze reden is het dus mogelijk om uw schilderij zowel binnen, als buiten op een gewenste plek op te hangen. In onze gehele collectie vindt u diverse soorten en maten Dibond schilderijen.

Neem contact met ons op voor uw eigen schilderij

De lagen van het schilderij hebben allemaal een relatief laag gewicht. Hierdoor is het schilderij makkelijk te verplaatsen en op te hangen. Dit maakt van Dibond een zeer geliefd materiaal voor schilderijen. Bestel snel uw eigen gallery art via onze webshop en haal een prachtig schilderij in huis. Wanneer u interesse heeft in een van onze schilderijen met bijvoorbeeld prachtige body art, dan vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Black Art Design is telefonisch te bereiken via +31 6107 815 63 of  per e-mail via info@blackart.nl.